Lomtalanítás

Kaposvár Lomtalanítás 2018

 

 

Tisztelt Kaposváriak!

 

A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. képviseletében a 2018. évi tavaszi lomhulladék szállításról tájékoztatjuk Önöket.

Lomhulladék-gyűjtésről (2018. 04. 16-20. között) a mellékelt lista alapján lehet tájékozódni.

Társaságunk felhívja szíves figyelmüket, hogy az érvényes törvényi szabályozás értelmében csak a lakosságtól eredő lomhulladék szállítása minősül közszolgáltatásnak. A lomtalanítási napokon olyan, a háztartásokban keletkező nagydarabos hulladékok helyezhetők ki, amelyek méretüknél fogva a hulladékgyűjtő edényben nem férnek el.

Lomnak minősül minden a szokásos életvitel során felhalmozódott nagydarabos szilárd hulladék: bútorok, edények, szőnyegek, játék.

A lomtalanítási napokon NE TEGYENEK KI: elektronikai hulladékot, építési hulladékot, autóbontásból származó hulladékot, zöldhulladékot valamint veszélyes anyagokat (növényvédő szerek, olajos kannák, elemek)!

Kérjük Önöket, hogy a feleslegessé vált lomot a forgalmat nem akadályozó módon a megjelölt napon reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni az ingatlanjaik elé.

 

Lomhulladék egész évben leadható a lakossági hulladékudvarban (Kaposvári Komplex Hulladékkezelő Központ mellett, a 610-es úton a taszári körforgalom előtt) nyitvatartása: kedd, csütörtök, péntek, szombat: 8-tól 12 óráig, szerda: 8-tól 19 óráig

 

 

Lomhulladék-gyűjtés az alábbi utcákban a megjelölt napon lesz:

 

Lomtalanítás Kaposvár 2018 - tájékoztató.pdf

 

Kaposvári Hulladékgazdálkodási N. Kft.

Cím: 7400 Kaposvár, Áchim A. u. 2. | Tel.: 82/527-050

© 2018 Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva.